BALIKESİR / GÖNEN - Sarıköy Ortaokulu

Kas

Okulumuz, Sarıköy ÇPL, Sarıköy ilkokulu ve anasınıfları ile köy halkının katılımıyla köy meydanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşku ile kutladık.

Ekm

Okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirmek ve öğrencilerimize daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz. Okulumuzun içini ve dışını boyatarak daha estetik bir görüntüye kavuşmasını sağladığımız gibi koridorlarımızda öğrencilerimiz için teneffüslerde sohbet edebilecekleri oturma alanları oluşturduk.

DEtaylar Gelecek.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Elif ASLANGÖR, Fikret ÜTNÜ ve Derya ÇİL tarafından hazırlanan öğrencilerimiz tarafından sunulan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı coşkulu bir şekilde kutlandı. Program kısmında günün anlam ve önemini belirten şiir konuşma ve tiyatro sergilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

arıköy Ortaokulu 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü haftası kapsamında "İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Sosyal bilgiler öğretmenlerimiz Derya Çil ve Fikret Ütnü tarafından düzenlenen yarışmada, Türkçe öğretmenlerimiz Ayten Özen ve Elif Aslangör jürideydi. İstiklal Marşımızı çalışıp büyük bir coşkuyla okuyan yarışmacı öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu. Yarışmada okul 1.si 6-B sınıfından Zehra Koç oldu. 2. ise 8-B sınıfından Elif Nur Yılmaz oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler jüri üyeleri tarafından tebrik edilirken dereceye giren öğrencilerin ödülleri 14 Mart Pazartesi okul konferans salonunda verileceği duyuruldu.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleşti.

Mrt

Katılan tüm öğrenci velilerine teşekkür ederiz.

Proje detayları için tıklayınız.

Etkinlik detayları için tıklayınız.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Proje detayı için tıklayınız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Kutlu Olsun.