BALIKESİR / GÖNEN - Sarıköy Ortaokulu

12 Mart İstiklal marşının kabulü ve M. Akif Ersoy'u anma programımız.

Değerli Velilerimiz;

Okulumuzda eğitim-öğretim sürecinin daha sağlıklı ve verimli işleyebilmesi için
görüşmek istediğiniz öğretmenimizin randevu saatine göre okula gelmenizi rica ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Sağlıklı Beslenme ve Temizlik Kulübümüz sağlıklı beslenme konusunda dikkat çekici etkinliklerine devam ediyor.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden İsmail ÇELİK ve Servet KARAÇAM 2022-2023 Eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları üstün performan ve çalışmsları nedeniyle İlçe Kaymakamımız Sayın Arslan YURT tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Ödülleri okul idaremiz tarafından takdim edildi. Öğretmenlerimizi tebrik eder nice başarılar dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen kutlama programda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haz

Düzenlemiş olduğumuz Bahar Şenliği ve Resim Atölyesimizin açılış programına Sarıköy ve çevre köylerden yoğun katılım oldu. İlçe kaymakamımız Sayın Arslan YURT'un da katılımıyla resim atölyemizin açılışıyla başlayan şenlik programımız geç saatlere kadar devam etti.

Haz

8. sınıf öğrencilerimizi için  mezuniyet töreni düzenledik. Öğrencilerimize güzel bir gelecek diliyoruz. Yolunuz açık olsun.

Nis

Okulumzu öğretmenleri ve idarecileri olarak iftar yemeğinde bir araya geldik.

Nis

İlçemizde yapılan çeşitli spor yarışmalarında okulumuz öğrencisi Zehra Çakır atletizm kategorisinde 3. olmuştur. Öğrencimizi ve antrenörü Beden Eğitimi öğretmenimiz Servet KARAÇAM'ı tebrik ederiz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programımız İstiklal Marşı ile başladı.

Öğrencierlimiz hazırladıkları orotoryoyu sundu, şiirler okundu.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyore, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla M. Akif'i anma ve İstiklal Marşımızın Kabulünün kutlanması programı gerçekleştirdik.

Kas

Okul idaremizce organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günün Akşam Yemeğinde bir araya geldik.

Kas

Okulumuzda öğretmen, öğrenci, idarecileri ile diğer bütün personellerin katılımıyla 10 Kasım Atatürk Anma Programı düzenlendi. Şiirlerin okunduğu, sinevizyon gösterilerinin yapıldığı programımızda okul koromuz da Atamız için sahnedeydi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı programımız okul müdürümüz Ramazan Şahin'in teşekkür konuşmasıyla tamamlandı.